Hargreaves har ikke opgivet VM

Den 29-årige midtbanespiller får efter alt at dømme comeback, når Manchester Uniteds reserver i aften spiller mod Burnley. Det vil være første gang siden…

Den 29-årige midtbanespiller får efter alt at dømme comeback, når Manchester Uniteds reserver i aften spiller mod Burnley. Det vil være første gang siden september 2008, at den skadesplagede englænder kommer i aktion.

Det må derfor også betegnes som yderst tvivlsomt, at Hargreaves på nogen måde indgår i Fabio Capellos VM-planer for England. Hovedpersonen selv er dog optimistisk.

”VM er da helt klart ansporende for mig. Men jeg bliver nødt til at komme i form hurtigt, hvis jeg skal have en realistisk chance for at komme med,” lyder det fra Hargreaves i et interview med The Guardian.

Og Skal man tro den tidligere FC Bayern-spiller, har den engelske landstræner et godt øje til ham.

”Capello har været imponeret over mig, når han har set mig spille for England eller Manchester United. Derudover har jeg altid spillet i de store kampe, om det så var i Tyskland eller England. Måske tager han det med i overvejelserne og ønsker, at jeg skal med til VM. Jeg ville elske det,” slutter Hargreaves.

Hargreaves ventes at få comeback i aften, når Manchester Uniteds reserver spiller mod Burnley.

Forrige artikel

Glazers på vej med prisstigninger

Næste artikel

Endnu ny regional sponsor

ANNONCE