Harrison: Jeg fornemmer at Butt bliver

Mange kender og takker i dag Eric Harrison for hans gode arbejde i Manchester United.
Harrison har været træner i Manchester United i en lang årrække, og det var da også ham, som var cheftræner for Manchester Uniteds “Class of “92”, dengang de netop var kommet til klubben og skulle formes til kommende stjerner på Manchester Uniteds førstehold.

Harrison har i dag udtalt sig til bl.a. Manchester Evening News, at han har på fornemmelsen, at Nicky Butt vil forblive i Manchester United, og det er selvom spilleren har ønsket at spille for en anden klub. Dette ønske kom fra Butt på grund af, at han ønsker fast førsteholdsfodbold, hvilket han ikke får hos Manchester United for tiden.

Nicky Butt er helt sikkert god nok til at spille for Manchester Uniteds midtbane, men efter Sir Alex Ferguson hentede flere talentfulde spillere til klubben, i løbet af sommerperioden, i form af navne som verdensmesteren Kleberson og den meget talentfulde 18-årige Cristiano Ronaldo.

Der er også blevet hentet et par spillere op fra Manchester Uniteds ungdomsafdeling, her kan bl.a. nævnes den meget talentfulde Darren Fletcher, som bl.a. medvirker på Skotlands landshold, når der spilles landskampe.

“Nicky var den første fra 1992-sættet af undomsspillere, som slog igennem på førsteholdet, og han har ikke svigtet United siden,” sagde Eric Harrison og fortsatte:

“Fra dag et og til i dag har Nicky været en professionel og fantastisk spiller for de røde.”

Samtidig med disse flotte udtalelser viser Harrison forståelse for Nicky Butts valg, og han siger:

“Jeg kan forstå Nickys valg.”

“Han er ikke forskellig fra nogen anden fodboldspiller, der vil spille regelmæssig fodbold.”

Kun fremtiden vil vise, om Manchester United får lov til at beholde en af deres mest talentfulde midtbane spillere i 90″erne, eller om han bliver solgt pga. mangel på førsteholdsfodbold.

Forrige artikel

Marsh måtte på hospitalet

Næste artikel

Butt til Newcastle

ANNONCE