Harry klar til at møde Spurs

På fredagens pressemøde blev Ole Gunnar Solskjær som noget af det første spurgt ind til, hvorvidt Harry Maguire er kampklar til søndagens dyst mod Spurs. Det blev til en tommel op, fra den norske manager.

Harry Maguire har været første navn på holdkortet det seneste gode års tid, hvor den engelske midterforsvarer ikke har misset mange kampe og blandt andet spillede samtlige minutter af sidste sæsons udgave af Premier League. 

Den stime kan United-kaptajnen fortsætte til søndagens opgør mod Tottenham, for selvom han måtte melde fra til midtugens Carabao Cup-kamp mod Brighton, meldes bagstopperen klar af sin norske manager.

– Harry (Maguire, red.) er tilbage og klar til at træde ind i kampen. Han fik et slag i ligaopgøret (mod Brighton, red.), men han skulle være klar igen, lød det fra Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressemøde. 

Han kunne desuden melde om ingen nye skader til truppen, som han ser forbedringer i uge for uge. 

– Vi så mange gode præstationer mod Brighton og det er dét niveau, vi higer efter at nå, så spillerne skal fortsætte med at udvikle sig i en positiv retning. 

– Spillerne ser også ud til hele tiden at blive skarpere og komme i bedre form og det håber vi at se resultatet af på søndag.

Kampen mod Tottenham spilles søndag kl. 17.30.  

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Officielt: Pereira lejes ud til Lazio

Næste artikel

Solskjær vil ikke bedømme sig selv

ANNONCE