Harry Maguire skadet

Harry Maguire er sendt hjem fra den engelske landsholdslejr med en skade.

Lørdag aften spillede Harry Maguire fra start, de England på Wembley tabte 0-1 til Brasilien. I starten af kampen erstattede han Kyle Walker som anfører, da City-spilleren måtte udgå med en skade. Selv blev Maguire udskiftet i det 67. minut til fordel for Brightons Lewis Dunk. Marcus Rashford og debutanten Kobbie Mainoo kom begge ind i det 75. minut.

Søndag meddelte det engelske fodboldforbund, at Maguire har pådraget sig en skade og er sendt retur til Manchester, hvor lægestaben vil undersøge den 31-årige forsvarsspiller. Det skriver Manchester United på sin hjemmeside.

Skadens omfang kendes ikke endnu og dermed også om Maguire er i spil til udekampen lørdag mod Brentford. Dog skriver man på Manchester Uniteds hjemmeside, at Erik ten Hag muligvis giver en opdatering på Maguires skade senere på ugen.

Også Bruno Fernandes har taget afsked med den portugisiske landsholdslejr. Dette skyldes dog ikke skader, men at Portugals landstræner, Roberto Martinez, vil afprøve andre spillere i tirsdagens landskamp mod Slovenien.

2 kommentarer
 1. Hej Oldtrafford.dk.. Ved ikke om det bare er mig, men synes det er pænt irriterende at den fulde artikel er med “fed” skrifttype. Forvirrer øjnene meget, da det mere ligner en underoverskrift der så bare forsætter og forsætter…

  Ellers tak for de gode artikler I får lavet!

 2. Hej Mathias

  Jrg tillader mig lige at videregive info.

  Thobias fra redaktionen har skrevet at dette er en teknisk fejl der pt forsøges rettet.

  Så mon ikke denne “fede” skrift snart fortid

  Det håber vi alle 😉👍

  God aften

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ny ændring: United får midtugekamp

Næste artikel

GOAL: Mainoo blandt verdens bedste talenter i 2024

ANNONCE