Hart: Welbeck er mega, mega, mega United-fan!

Joe Hart fortæller om stemningen på det engelske landshold de rivaliserende spillere imellem, og om hvor påpasselig man skal være over for én Manchester United-spiller især.

Roy Hodgsons tropper rummer adskillelige Manchester United og Manchester City-spillere, og normalvis er stemningen god imellem dem. Joe Hart insisterer på, at de alle har den dybeste respekt for hinanden, men at man skal træde varsomt, når Danny Welbeck er til stede.

– Vi har det alle godt sammen, når vi mødes, siger Joe Hart under landsholdssamlingen forud for venskabskampen mod Brasilien.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– Man skal respektere de lidt sårbare emner, for spillere har passion for deres klub. Jeg har det på samme måde over for min klub. Vi snakkede med dem (United-spillerne, red.) om sidste sæson, hvor vi vandt ligaen, og der var egentlig god stemning. Danny Welbeck er dog svær at knække, for han er mega, mega, mega Manchester United-fan.

– Jeg joker gerne med, at han kan hade mig i United, men vi bliver nødt til at være venner her på landsholdet. Han bor rent faktisk på min gade, så vi driller jævnligt hinanden, men vi holder det som regel på det professionelle plan.

Danny Welbeck og de andre Manchester United-spillere kan ses tørne ud for England på Wembley i aften kl. 20:30 på 6’eren.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Forrige artikel

Van Persie nyder livet i Manchester

Næste artikel

Neymar: England er en enmandshær

ANNONCE