Heaton efter længeventet United-debut: Har arbejdet hver dag på det her øjeblik

Tom Heaton kom til Manchester United som ungdomsspiller i 2002 og forlod klubben som seniorspiller i 2010. Denne sæson er han tilbage i sin barndomsklub, og onsdag fik han langt om længe sin debut.

Man siger, at tålmodighed betaler sig. Det kan Tom Heaton skrive under på, efter han onsdag fik debut for Manchester United.

Den 35-årige målmand blev skiftet ind efter 70 minutter i Champions League-kampen mod Young Boys. Det var englænderens første United-optræden i en gældende kamp, selvom han er i gang med sit syvende år som seniorspiller i klubben.

– Det føles godt. Jeg håbede, at min debut ville komme tidligere, men jeg har arbejdet hver dag og i lang tid på det her øjeblik, sagde Heaton til klubbens officielle hjemmeside efter kampen og fortsatte:

– At bære hjemmebanetrøjen på Old Trafford vil altid være et specielt øjeblik. Jeg nød hvert et sekund.

– Jeg kom til klubben som 11-årig og har taget hele vejen op. Jeg har været på bænken en del gange, spillet en masse venskabskampe og efterfølgende besluttet at forlade klubben for at få spilletid. Jeg besluttede mig så for at komme tilbage, og jeg har forsøgt at være tålmodig.

Drømmer om mere

Heaton erkender, at han står bag to dygtige målmænd i kampen om spilletid, men han drømmer alligevel om flere minutter i United-trøjen.

– Mit drive vil altid være at spille. Det var den første i aften, og jeg vil helt klart gerne have mere.

– De hårde dage, jeg har arbejdet, er alt værd, når jeg får et øjeblik som dette, sagde Heaton.

Heaton forlod United i 2010 til fordel for Cardiff City. Siden da har den rutinerede målmand været i Bristol City, Burnley og Aston Villa, men nu er han altså tilbage der, hvor det hele startede.

De hårde dage, jeg har arbejdet, er alt værd, når jeg får et øjeblik som dette.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Van de Beek om avancement i CL: Vi kan slå alle

Næste artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 9. december

ANNONCE