Heinze står overfor religiøsk dilemma

Den dybt katolske forsvarsspiller harførhen spillet i klubber, som har spillet i ligaer med vinterpause, men det gør man ikke i England, så det vil betyde…

Den dybt katolske forsvarsspiller harførhen spillet i klubber, som har spillet i ligaer med vinterpause, men det gør man ikke i England, så det vil betyde at han vil se sig nødsaget til at kvitte en af den katolske kalenders største begivenheder til jul.

“Jul og påske er de vigtigste tidspunkter på året for mig. Jeg er troende og går til messe.
Det vil blive svært at spille, men jeg håber at jeg kan vænne mig til det og koncentrere mig på hvad jeg skal,” udtaler argentineren i dag til the Sun.

Heinze frygter at hans form kan gå ned af bakke, når jule-tiden nærmer sig og han må gå glip af de mange religiøse principper han har haft siden hans opvækst i Argentina.

“Jeg har altid været vant til at spille mange kampe, men hvad der er svært for mig er spilledatoerne.
jeg har altid tilbragt julen hjemme hos min familie. Det er en speciel tid, hvor vi lukker os inde i huset med dem vi holder af og nyder det,” forklarer Heinze til avisen.

Heinze fik en kaotisk start i United, da han valgte at gå glip af sæsonstarten til fordel for OL i Athen.

“Julen er en tid hvor du genoplader dine batterier for at kunne fortsætte det nye år med en større styrke.
Men denne gang ved jeg ikke om jeg vil være der eller ikke – og det gør det svært for mig,” afslutter Heinze overfor avisen.

Manchester United spiller allerede anden juledag imod Bolton.

Forrige artikel

18-årig på prøvetræning

Næste artikel

SU opdatering

ANNONCE