Henry: United spreder rygter

Thierry Henry benyttede tirsdagen til, at anklage Manchester United for at sprede de rygter, som igår røg gennem engelsk presse om, at franskmanden skulle…

Thierry Henry benyttede tirsdagen til, at anklage Manchester United for at sprede de rygter, som igår røg gennem engelsk presse om, at franskmanden skulle have gået voldeligt tilværks overfor sin holdkammerat, lauren, efter kampen imod netop Manchester United i søndags.

Henry skulle således have gået amok på Lauren efter han brændte en kæmpechance i overtiden af kampen, hvilket kunne have bragt Arsenal foran og dermed sejren.

“De kan ikke skade os på banen, så de prøver at sprede rygter om os. Jeg respekterer ikke folk, som spreder disse rygter. Jeg respekterer dem ikke som spillere og heller ikke som mænd nu. Vi bliver ikke berørt af dette.
Der var ingen slag i tunnellen. Jeg ramte ham ikke og han ramte ikke mig. Det ville aldrig ske i dette Arsenal-hold. Vi er stærke og sammenholdet er for stærkt til det,” lyder kritikken fra Henry til dagens udgave af Daily Mirror.

Henry mener desuden, at rygterne har givet holdet ekstra stor gejst til at vinde på lørdag, hvor de to hold støder sammen igen. Denne gang i FA Cuppen.

Forrige artikel

Glazer havde ingen planer om takeover

Næste artikel

Nistelrooy skadet

ANNONCE