Henry vil elske at se Griezmann i England

Der går efterhånden en del rygter om, at Antoine Griezmann til sommer skifter Atletico Madrid ud med United og Old Trafford. Thierry Henry håber meget på at se sin landsmand i Premier League.

Antoine Griezmann har imponeret stort de sidste to og et halvt år i spansk fodbold. Det har tiltrukket interesse fra mange klubber, og særligt Manchester United bliver meldt meget interesserede i den franske stjerne.

Flere gange i de seneste måneder har der været historier om, at en aftale kommer på plads til sommer, og Griezmann dermed vil være United-spiller i den nye sæson. Det er altsammen kun rygter, men Thierry Henry håber, at Griezmann kommer til at slå sine folder i engelsk fodbold næste år.

– Jeg mener helt sikkert, han hører til i Premier League. Hvis han tager til United, vil det være stort for dem. Men det vil også være et løft for ligaen og alle fansene, siger Henry til SkySports, hvor han er ekspertkommentator.

– I øjeblikket snakker folk om, at han tager til United, og hvad han vil kunne bringe dem. Det handler dog ikke kun om, hvad han vil kunne bringe dem, men også om, hvad han vil kunne give ligaen. Det siger meget om, hvor langt han er kommet.

Griezmann har indtil nu scoret 14 mål i 28 kampe for Atletico Madrid i denne sæson.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

United møder Blackburn i FA Cuppen

Næste artikel

Mourinho: Ved hvad jeg vil have til sommer

Relaterede artikler
Total
0
Share