Mourinho: Ved hvad jeg vil have til sommer

Jose Mourinho afblæser al snak om sidste minuts handler i United, og ser i stedet frem mod sommerens transfervindue.

Manchester United kommer ikke til at foretage nogle sidste øjebliks handler her inden vi går ind i februar. Det slog Jose Mourinho i dag fast på pressemødet forud for morgendagens opgør med Hull.

United-manageren ser i stedet frem mod sommerens transfervindue, og afslører at han allerede nu ved hvad – og hvem – han gerne vil have handlet til Old Trafford.

– Vi har fokus på sommerens transfervindue. Jeg ved hvad jeg vil have til sommer. For hver uge der går, lærer jeg mere om mine spillere her, og bliver mere sikker på hvad jeg har brug for til sommer. Alle grupper har brug for udvikling. Men der er ingen grund til allerede at snakke om næste transfervindue, da der er mange kampe i de forskellige turneringer tilage.

– Men ja, jeg ved hvad jeg vil have i det næste transfervindue. Jeg prøver at være realistisk. Jeg kan huske da jeg for nogle år siden bad om en ny reservekeeper, og min direktør gav mig en liste, hvorpå der blandt andet stod Gianluigi Buffon. Jeg vælger som udgangspunkt at være mere realistisk i mine ønsker, sagde Jose Mourinho.

Samtidig slog Jose Mourinho fast, at hverken Ashley Young eller Wayne Rooney bliver solgt nu, og at begge er med i truppen til kampen i morgen aften mod Hull på Old Trafford.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Henry vil elske at se Griezmann i England

Næste artikel

- Vi skal vinde i morgen

Relaterede artikler
Total
0
Share