Hernandez har det fint med at sidde på bænken

Chicharito scorede to mål i lørdagens kamp imod Wigan, og med den meget omtalte albue fra Rooney, så det ud til at den lille mexikaner kunne være med fra…

Chicharito scorede to mål i lørdagens kamp imod Wigan, og med den meget omtalte albue fra Rooney, så det ud til at den lille mexikaner kunne være med fra start imod Chelsea i aften.

Det engelske FA bestemte sig dog for ikke at straffe Rooney, hvilket højst sandsynligt skubber Hernandez ud på bænken. Noget der ikke er et problem for “little pea”:

“Jeg har ingen problemer med at sidde på bænken. Overhovedet.”

“Fodbold er en hold sport og ikke som for eksempel golf eller tennis.”

“Det betyder at du hjælper holdet hvis du starter inde, men lige så meget hvis du bliver skiftet ind i løbet af kampen.”

“Det er lidt ligesom vi spillere er brikker i et puslespil som manageren sætter sammen. Hvis Ferguson vælger mig til at starte er det sevlfølgelig rigtig fedt, men hvis ikke er det også ok.”

Den 22-årige mexikaner, som kom til Old Trafford i sommers fra Guadalajara, har indtil videre scoret 13 mål i 29 kampe, og er hurtigt blevet en publikums favorit.

Det kunne dog have været endt meget anderledes, da han var lige ved at opgive sit liv som fodbold spiller da han var hos Chivas i 2007.

“Jeg var deprimeret. Jeg havde alle disse underlige tanker omkring en masse ting, og jeg troede ikke at jeg havde evnerne til at være professionel fodbold spiller.”

“jeg talte med min familie, om det ville det bedste for mig at stoppe med at spille, men de fortalte mig at det ville være en kæmpe fejltagelse at gøre.”

“Og ja, jeg får stadig sarkastiske kommentarer fra mine venner omkring det.”

Forrige artikel

Evans-Smalling fremtidens stopperpar

Næste artikel

Ashey Young vil ikke tale ny kontrakt med Aston Villa

ANNONCE