Herrera ærgrer sig over PSG’s åbningsmål

Manchester Uniteds Ander Herrera ærgrer sig over, at Paris SG fik åbnet scoringen efter et hjørnespark, og vurderer, at kampen kunne have endt 0-0, hvis United havde forsvaret sig bedre ved hjørnesparket.

Tirsdag måtte Manchester United se sig slået for første gang siden december, da Paris SG sejrede med 2-0 på Old Trafford i Champions League. Ved pausen havde United dog spillet en fin halvleg og var på vej mod 0-0, indtil Paris SG kom foran efter 53 minutter.

Ander Herrera, der spillede hele kampen for United, ærgrer sig over, at PSG kom foran efter et hjørnespark.

– Det var en tæt kamp indtil hjørnesparket. Efter det første mål ændrede alt sig. Kampen var under kontrol og kunne have endt 0-0, hvis de ikke havde scoret ved hjørnesparket. Derefter spillede de med kontraangreb, fordi de har meget hurtige spillere, siger Ander Herrera ifølge BT Sport.

– Vi mistede noget fart, da Martial og Lingard blev skadet, men vandt nogle kombinationer med Alexis Sanchez og Juan Mata. Vi pressede okay, og de havde det ikke godt med bolden, vurderer Herrera.

På trods af nederlaget bevarer Herrera optimismen.

– Vi er alle optimistiske og positive. Vi er ved at bygge noget godt. I dag var en hård aften, og i morgen bliver en hård dag. Vi kommer til at kæmpe med om top fire og FA Cup.

Uniteds næste kamp er på mandag, hvor de skal en tur til London for at spille mod Chelsea i FA Cup.

Spillerkarakterer: Sanchez med katastrofalt indhop