Herrera er stolt af holdet

Manchester United er tilbage på rette spor, mener Ander Herrera.

Det lignede længe endnu en uafgjort på Selhurst Park, inden Zlatan i det 88. minut scorede det forløsende mål. Tre vigtige point, der kan vise sig afgørende for resten af sæsonen.

Ander Herrera spillede endnu en god kamp på midtbanen, og han er glad for, at Manchester United viste stor moral og fightervilje i slutningen af kampen.

– Det føltes helt fantastisk. Vi er så glade, for vi viste stor moral i slutningen af kampen. Det var ikke den bedste kamp, men alligevel formår vi at skabe seks eller syv gode chancer undervejs, siger Herrera i følge manutd.com.

– Vi har haft en svær periode, hvor vi har følt os snydt for en del vigtige point. Endelig vender heldet til vores fordel, og jeg mener virkelig, at vi fortjente dette resultat. 

– Selvfølgelig vil vi gerne afgøre kampene før, men jeg føler også, at Mata scorede et mål, som ikke skulle være annulleret.

En vigtig periode venter

Juletid er lig med et tætpakket program i Premier League, og derfor venter der Manchester United flere vigtige kampe inden for de næste 14 dage. Ander Herrera siger, at holdet forsøger at tage dem én ad gangen.

– Hvis det havde været Spanien, så kunne jeg have udvalgt kampe før sæsonen, der helst skulle give tre point. Det er dog anderledes i den her liga, for her kan alt ske i alle kampe.

– Både Arsenal og City har tabt kampe mod Everton og Leicester, og så taber Leicester efterfølgende til Bournemouth. Det handler om at præstere solidt i alle kampe, men det er også det, som er fantastisk ved Premier League.

– Jeg vil have en sejr mod West Bromwich på lørdag, som vi alle er meget fokuserede på nu. Hvis du kigger på kampe ude i fremtiden, så kommer du let til at tabe. Det er fuld fokus hver gang. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bailly: Skaden er ikke slem

Næste artikel

U23: Sejr over Sparta Prag

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share