Bailly: Skaden er ikke slem

Eric Bailly kommer nu selv med opdatering på sin seneste skade.

De fleste United-fans sad sikkert med hænderne for øjnene, da Eric Bailly igen måtte udgå. med hvad der kunne ligne en knæskade. José understregede efter kampen, at det var i modsatte knæ end sidst, men at han derudover ikke vidste mere.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Nu er der opdatering i sagen, og det er hovedpersonen selv, der kommer med gode nyheder på sin private Instagram konto. Her skrev hovedpersonen selv følgende for nogle timer siden:

– Jeg er glad for at kunne meddele, at skaden ikke er særlig alvorlig, og jeg håber snart at være tilbage til at hjælpe holdet. Mange tak for den store opbakning undervejs, skrev Bailly på Instagram. 

Dermed er der en smule håb for, at Bailly kan deltage i et par af julens vigtige kampe, inden han højst sandsynligt drager mod Africa Nations Cup i Januar for at repræsentere Elfenbenskysten. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- England er ikke stedet at holde ferie

Næste artikel

Herrera er stolt af holdet

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share