U23: Sejr over Sparta Prag

Uniteds reserver vandt i går aftes 2-0 hjemme mod tjekkiske Sparta Prag, og kan fortsat gå videre fra Premier League International Cup.

For første gang nogensinde, er Uniteds reserver i år med i Premier League International Cup. Her har man tidligere vundet over de forsvarende mestre fra Villareal, og i går kom tjekkiske Sparta Prag så på besøg i Manchester.

Nicky Butts mandskab havde fuld kontrol over opgøret, og endte med at gå fra banen med en sejr på 2-0. Dermed har United fortsat muligheden for at gå videre i turneringen, da det hele nu skal afgøres i sidste runde om en uges tid mod Middlesbrough.

Første scoring blev sat ind af Joshua Harrop, som efter en fremragende aflevering fra Matthew Willock, kunne afdrible keeperen og bringe United i front efter 21 minutters spil. Den føring blev fordoblet ti minutter efter pausen, da Devonte Redmond afsluttede et fint angreb, ved at prikke et indlæg fra Demetri Mitchell i nettet.

Netop Demetri Mitchell var i går placeret på en noget uvant plads som venstreback. Hidtil har Mitchell primært været anvendt som venstrekant eller i angrebet, men efter gårsdagens fantastiske præstation på venstreback, kan det bestemt ikke afvises, at fremtiden ligger her for Mitchell. Han var solid i defensiven og gik rigtig flot med frem flere gange, og kunne med lidt held have noteret sig for flere assists end den ene det blev til.

Foruden Mitchell, er der også ros til det centrale forsvar i skikkelse af Regan Poole og Axel Tuanzebe, som kampen igennem havde fuldstændig kontrol over tjekkernes offensiv. Deusden dominerede Sean Goss endnu engang midtbanen, og viste hvorfor han af flere sammenlignes i stil med Michael Carrick.

Det hele skal som nævnt nu afgøres på torsdag, når United skal en tur til Middlesbrough i den afgørende kamp om puljesejren og videre avancement fra puljen. Begge mandskaber har vundet de to første opgør, så der er lagt op til en spændende kamp i Teeside.

UNITED: Kieran O’Hara; Matthew Olusunde (Sadiq El Fitouri), Axel Tuanzebe, Regan Poole, Demetri Mitchell; Matthew Willock, Sean Goss; Joshua Harrop, Scott McTominay, Tosin Kehinde (Callum Gribbin); Devonte Redmond (Charlie Scott).

Reserver: Max Johnstone, Josh Doughty, Darren Buffonge og Tyrell Warren.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Herrera er stolt af holdet

Næste artikel

Optakt: Manchester United - West Bromwich

ANNONCE