Herrera: Heldige at have Mata på holdet

Ander Herrera hylder sin ven og landsmand Juan Mata, efter midtbanemanden i dag afgjorde kampen mod Watford.

Det var ikke nogen køn kamp, men i sidste ende kunne Louis van Gaal og co. gå fra Old Trafford med alle tre point, da man her til aften slog Watford 1-0 på et frisparksmål af Juan Mata.

Ander Herrera er lettet over at gå fra banen med alle point. Ifølge spanieren viser sejren, at Manchester United har det, der skal til for at kæmpe med i toppen. Det siger midtbanespilleren til Sky Sports.

– Vi er nødt til at lære at vinde denne her slags kampe – hvor vejret ikke er det bedste, hvor der er masser af vind, og hvor banen er tør, så vi ikke kan flytte bolden så godt rundt.

– Hvis vi ønsker at være et stort hold, der kæmper med om det hele, må vi også lære at vinde den slags kampe her. Når modstanderen gør livet rigtig svært for dig, kan du ikke spille fantastisk, men i sidste ende har du spillere som Juan, der kan gøre forskellen, bemærker Herrera om sin landsmand, der afgjorde kampen med et flot frispark kort før tid.

– Jeg er virkelig glad på hans vegne. Først og fremmest fordi han er min ven, men også fordi, at han virkelig kæmper for det. Han spiller altid, misser aldrig en kamp eller et træningspas, og derfor fortjener han det. Han er en af de bedste spillere i Premier League. Han kan gøre forskellen, og vi er heldige, at vi har ham på holdet.

Dagens sejr var den fjerde på stribe for Herrera og co., der med 47 point har lagt sig a point med bysbørnene fra Manchester City, som dog har spillet en enkelt kamp mere.

Søndag møder man West Brom på The Hawthorns.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal lykkelig over sejr

Næste artikel

Van Gaal hylder Fosu-Mensah

Relaterede artikler
Total
0
Share