Herrera: Klubben mistede interessen i mig

Det smertede Ander Herrera, at han trods langstrukne forhandlinger ikke fik forlænget sin kontrakt med Manchester United, som han i sommeren 2019 skiftede ud med Paris Saint-Germain.

Ander Herrera fik kæmpet, tacklet og fightet sig direkte ind i mange Manchester United-hjerter, mens den bidske basker huserede i klubben fra 2014 til 2019.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Midtbaneterrieren gjorde det undervejs også rigtig fint og blev kåret som årets spiller efter 2016-17-sæsonen, men efter den personlige hæder føler Herrera selv, at tingene begyndte at gå den forkerte vej. 

– Efter den sæson, hvor jeg blev årets spiller, der følte jeg både respekt og kærlighed fra fansene, men jeg følte ingen kærlighed fra klubbens side, fortæller Ander Herrera til The Telegraph. 

– Det er ingen hemmelighed, at der var forhandlinger i mere end i et år, men jeg forventede mere fra klubben efter min tredje sæson i klubben. Men de kontaktede mig ikke den sommer, de ringede ikke engang til mig, og det gjorde ondt. Jeg følte virkelig, at jeg havde givet alt, og det var ikke min intention at forlade klubben, for jeg var glad og havde det godt der. 

Den 31-årige spanier, som siden har vundet fire trofæet med den franske klub, som han også var i finalen af Champions League med i sidste sæson, har dog ingen onde tanker om den bestyrelse, som ikke ville give ham, hvad han forlangte. 

– Jeg vil gerne understrege, at det er ikke personligt. Sådan er livet bare. Hvis jeg møder Ed (Woodward, red.), vil jeg give ham et knus. Vi havde bare forskellige syn på klubben og hvad der skulle ske. 

Herrera, som United hentede i Athletic Bilbao, nåede lige knap 200 kampe for Manchester United, før han i juli sidste år skiftede på en fri transfer til Paris Saint-Germain.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Tuchel: Cavani stadig en af verdens bedste

Næste artikel

Fernandes bærer anførerbindet i Paris

ANNONCE