Fernandes bærer anførerbindet i Paris

Harry Maguire er ikke med i truppen, der er rejst til Paris, og i den sammenhæng har Solskjær udtalt, at Bruno Fernandes kommer til at overtage anførerhvervet.

Ole Gunnar Solskjær kunne i går fortælle journalister og en noget overrasket Bruno Fernades, der sad ved siden af på pressemødet, at portugiseren kommer til at bære anførerbindet mod PSG i fraværet af den normale anfører Harry Maguire.

Efter pressemødet kunne portugiseren så fortælle manutd.com, at han virkelig ikke havde forventet at få nyheden at vide på den måde.

– Jeg forventede ikke, jeg skulle være anfører. Jeg fandt ud af det på pressemødet, og det var sjovt, for jeg havde ikke tænkt på det, men det gør mig virkelig glad. Det er en stor ære for mig at være anfører for så stor en klub og for det her hold, siger han.

Fernandes fortæller, at der ikke kommer til at være stor forskel på den Fernandes, der i aften løber ind på banen med anførerbindet om armen.

– Jeg prøver altid på at hjælpe mine holdkammerater, og jeg kommer ikke til at være anderledes. Jeg vil være præcis den samme Bruno men måske med mere ansvar, end jeg har haft før, siger han.

Aftenens anfører kan i interviewet også fortælle, at han så Uniteds seneste kamp mod PSG, som alle nok husker, fordi han ville støtte sin ven Diogo Dalot, der havde et afgørende spark i den kamp.

Maguire er ude med en småskade, og er derfor ikke rejst med til Paris.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Herrera: Klubben mistede interessen i mig

Næste artikel

Sky: United med i forhandlingerne om ny europæisk turnering

ANNONCE