Herrera kræver fuld fokus på Premier League

Ander Herrera er træt af nederlaget til Real Madrid, men ønsker nu at se frem mod søndagens start i Premier League.

Manchester United formåede ikke at bremse Champions League-mestrene, Real Madrid, i årets Super Cup. I store dele af kampen var Real på et højere niveau, og det ærger Ander Herrera, der dog tager nederlaget med løftet pande. 

– Vi spillede mod verdens måske bedste hold, og man må ikke undervurdere, at de har vundet to Champions League-titler i streg, sagde Herrera til MUTV.

– Vi må acceptere, at Real var de fortjente vindere. Efter det første mål var de meget dominerende, og det bliver vi nødt til at forbedre. Vi halsede bagefter i de fleste situationer, og det er selvfølgelig ikke tilfredstillinde.

– Vi kom lidt tilbage i de sidste fem eller ti minutter af første halvleg, men i anden halvleg steppede vi virkelig op. Jeg synes, vi var det bedste hold i anden halvleg, og hvis chancerne var blevet udnyttet, så kunne vi have vundet til sidst. 

På søndag starter sæsonen for alvor for Manchester United, når West Ham venter i årets første Premier League-kamp. Ander Herrera siger, at al fokus nu skal flyttes til den kamp. 

– Vi har ikke tid til at tænke på nederlaget, for vi ønsker at være titelkandidater i Premier League. Sidste sæson vandt vi tre trofæer, men i år skal vi også kæmpe med om de vigtigste. Vi ønsker at vinde alle turneringer, som vi er med i.

– Vi har to gode spillere på alle positioner, og det vigtigt med et tæt program. Vi ønsker ikke at ryge ud af nogle turneringer, fordi vi ikke har bredden. 

– Vi er klar til at møde West Ham på søndag, og de vil være ligeså klar. Vi spiller dog på Old Trafford, og vi vil helt sikkert give fansene noget at indlede sæsonen med. De kommer forstærket ud af transferperioden, men vi skal slå dem på søndag. 

Manchester United og West Ham spiller deres første kamp i den nye Premier League-sæson på søndag klokken 17.00.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Spillerne er fantastiske

Næste artikel

Manageren gav sin sølvmedalje til en fan

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share