Herrera: Vil vinde for fansene

Spanieren er udmærket klar over, hvor stor en betydning FA Cuppen har for spillere og fans, og derfor vil han sætte alt ind for ikke at skuffe fansene, når holdet i morgen spiller returopgør.

Manchester United rejser onsdag til Upton Park i London for at spille returopgøret i FA Cuppen mod Slaven Bilic’ mandskab. Det sker, efter de to hold måtte dele i porten på Old Trafford sidste måned.

Ander Herrera er en af de spillere, der har noget at bevise over for Louis van Gaal, som har set bort fra spanieren på det seneste, hvor det kun er blevet til sporadiske indhop. Senest blev det til en halv times spil forrige uge mod Everton.

Enormt vigtig turnering

Skulle den 26-årige midtbanespiller få muligheden fra start i morgen, kan van Gaal stole på en dedikeret indsats. Herrera er nemlig godt klar over, hvor vigtig kampen og turneringen er.

– Jeg ved, hvor vigtig FA Cuppen er for vores fans. Der er ikke nogen spillere i omklædningsrummet, som har vundet den for United, siger spanieren til MUTV.

– Jeg talte med Michael Carrick om det, og han fortalte mig, at han ønsker at vinde den og komme til Wembley. Vi indser, hvor vigtigt det er for os som spillere og vores fans at få en titel (i år, red.).

– I Premier League må du vise, at du kan holde balancen over en hel sæson, men i cuppen skal du vise dit mod og din lyst til at vinde. FA Cuppen er en stor turnering, den er meget følelsesladet, fortsætter midtbanemanden.

Drømmen om Wembley

Siden United sidst vandt FA Cuppen, tilbage i 2004, har det været sparsomt med ture til det engelske nationalstadion. Endnu en grund til at sætte sig op til morgendagens kamp, mener Herrera.

– Slår vi West Ham, så har vi chancen for at spille på Wembley, som er et fantastisk stadion.

– Det er en masse ting, jeg kommer til at tænke på, når snakken falder på at komme derhen, og vi har en stor mulighed for at komme derhen – men selvfølgelig er West Ham på udebane ikke en nem opgave.

Returopgøret, der er det sidste nogensinde på Upton Park, spilles onsdag aften kl. 20 dansk tid. Kampen bliver vist på 6’eren.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U21: Sejr & comeback til Rooney

Næste artikel

Optakt: West Ham - Manchester United

Relaterede artikler
Total
0
Share