U21: Sejr & comeback til Rooney

Wayne Rooney fik en time på banen, da Uniteds u21-hold i går aftes vandt med 1-0 hjemme mod Middlesbrough.

Uniteds normale anfører Wayne Rooney gjorde i går comeback for u21-holdet, efter en længere periode på tribunen med en skade. Angriberen fik en times tid på banen, uden dog for alvor at gøre det store væsen af sig.

Han blev erstattet i det 61.minut af det unge stortalent Axel Tuanzebe, der ligeledes gjorde comeback efter et par måneder med skade. Og de lidt over 6.000 tilskuere, kunne se forsvarsspilleren levere den afgørende assist få minutter efter hans entre på grønsværen.

Paddy McNair spillede en solid kamp på den defensive midtbane, og den nordirske landsholdsspiller var manden med den afgørende scoring, da han efter 67 minutters spil sendte bolden i nettet.

Der blev ikke scoret mere, og da rivalerne fra Sunderland tabte deres sidste kamp, har United nu blot et point op til Sunderland på førstepladsen. Sunderland har ikke flere kampe tilbage, mens United omvendt endnu har tre kampe tilbage. Samtidig har United en bedre målscorer, så det ser ganske pænt ud for Warren Joyce og co i toppen af ligaen. Tottenham, Southampton og Chelsea venter i de sidste kampe for United.

UNITED: Sam Johnstone; Joe Riley, Ro-Shaun Williams, Phil Jones, Cameron Borthwick-Jackson; Donald Love, Paddy McNair; Devonte Redmond, James Weir (45′ Sadiq El Fitouri), Joe Rothwell (30′ Andreas Pereira); Wayne Rooney (61′ Axel Tuanzebe).

Reserver: Joel Pereira, Regan Poole.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sky: Zlatan vil gerne til United

Næste artikel

Herrera: Vil vinde for fansene

Relaterede artikler
Total
0
Share