Hodgson: Zaha kan drive det stort

Englands landstræner tror på, at Manchester Uniteds nyindkøbte Wilfried Zaha kan blive tungen på vægtskålen, når Crystal Palace møder Watford i Playoff-finalen.

Roy Hodgson kan ikke forholde sig helt objektivt til dette års Playoff-finale, da han i hele sin opvækst har været Crystal Palace-supporter. Derfor holder han med londonerne i morgen, når de træder ind på Wembley i hvad der bliver Wilfried Zahas sidste kamp inden sit £15-millionerskifte til de engelske mestre.

Den engelske landstræner er fan af Wilfried Zaha, som han gav landsholdsdebut sidste november mod Sverige.

– Jeg kan godt lidt Wilfried Zaha, jeg synes han er en god spiller. Jeg så Crystal Palace mod Middlesbrough for et stykke tid siden, og da spillede han forrygende, ligesom han også gjorde i semfinalerne mod Brighton.

– Han står over for et stort skifte til Manchester United, og for mig at se, kan han drive det til noget stort. Når Sir Alex Ferguson identificerer talent, og siger, at de er klar til at betale en masse penge for dig, da vi tror, du er en spiller, der vil vinde trofæer, så er det et kæmpe personligt skulderklap, der booster dit ego og din selvtillid, siger Roy Hodgson ifølge the Daily Express.

Wilfried Zaha og Crystal Palace spiller om oprykning imod Watford i morgen kl. 16:00.

Forrige artikel

United vil beholde Rooney

Næste artikel

Van der Sar: Bliver svært for Moyes

ANNONCE