Høje herrer hylder Ferguson

David Bernstein, Hugh Robertson og Sepp Blatter har tiltrådt koret af lovprisninger, der velfortjent sendes Sir Alex Fergusons vej.

Sir Alex Fergusons præstationer er helt ufattelige. Han er uden tvivl en af de største managere nogensinde, og han er den største i moderne tid. Han har betydet så meget for engelsk fodbold, og det fortjener at blive fejret, når FA fylder 150 år. På vegne af FA vil jeg ønske ham et glædeligt trænerkarrierestop.

Sådan lød roserne fra den afgående FA-direktør, David Bernstein, oven på Sir Alex Fergusons udmelding om, at tiden som Manchester United-manager lakker mod enden.

Også den britiske sportsminister, Hugh Robertson, har fundet sig tid til at lovprise den 71-årige skotte.

– Sir Alex Ferguson er en af de største, britiske managere, der nogensinde har betrådt denne jord, og han har været utrolig i spidsen for Manchester United både på lands- og verdensplan. Hans engagement til spillet har været eminent, og jeg lykønsker ham for hans beundringsværdige karriere, lyder det fra ministeren ifølge Sky Sports.

FIFA-præsidenten Sepp Blatter har også givet sit besyv over Twitter.

– Hans præstationer sætter ham uden tvivl blandt de største i spillet, og spørgsmålet er, om vi nogensinde vil se én som ham igen?

Forrige artikel

Ny manager inden for 48 timer

Næste artikel

PA: Det bliver ikke Mourinho

ANNONCE