Holloway: Young en skamplet for United

Ian Holloway mener, at Ashley Young både ødelægger sit og Manchester Uniteds gode ry med sit filmeri.

Ashley Young er flere gange tidligere blevet kritiseret for at have et lidt for nært forhold til græsset omkring modstandernes straffesparksfelt, og i tirsdagens Champions League-kamp var den så gal igen. 

United’s nummer 18 blev let berørt af Sociedad-spilleren Markel Bergara, men han faldt alligevel omkuld, og den italienske dommer, Nicola Rizzoli, dømte straffespark. Robin van Persie formøblede derefter spillets største chance, men det har ikke fået kritkken af Young til at forstumme. 

Seneste skud på stammen af harmefyldte fodboldinteressenter er den nu tidligere Crystal Palace-manager Ian Holloway. Han skriver i en klumme for The Mirror, at Ashley Young slet og ret er en snydepels.

– Jeg har fået nok af Young – og jeg er sikker på, at der er millioner af andre fodboldfans, som føler på samme måde. Der er ingen måde at komme uden om det faktum, at fyren er en snyder, skriver han. 

Han fremhæver eksempelvis kampen mellem United og Crystal Palace tidligere på efteråret, hvor han mener, at Young også faldt lidt for let. Det gav United et straffespark og Palace-spilleren Kagisho Dikgacoi det røde kort. 

Ødelægger klubbens ry

Den evindelige filmeri fra den 28-årige englænder betyder, at han er ved at blive kendt som en, der prøver at snyde. Og det skader ikke kun hans eget navn, det går ud over hele klubben, mener Holloway.

– Young har ikke kun ødelagt sit eget ry. Han har også tilsmudset Manchester United store navn og har bragt selve spillet i miskredit. Det er, som om han ikke har nogen skam, tordner manageren. 

Holloway påpeger, at David Moyes skal finde en svær balancegang mellem at tage afstand fra film og undgå at hænge sin egen spiller ud. Han mener derimod, at det skal være muligt at se sådan nogle situationer igennem efter kampene og straffe de skyldige. 

Kun sådan får man spillerne til at forstå, at der er konsekvenser ved at snyde, mener han.

 

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Arsenal

Næste artikel

Startopstillingen mod Arsenal

ANNONCE