Howard er en glad mand på Old Trafford

TIm Howard har været forrygende i Manchester United trøjen, siden han ankom i sommers fra den amerikanske Major League Soccer.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men al denne succes, som skiftet har medført er stadig svært at fatte for den 24-årige keeper, der samtidig er yderst tilfreds med livet i Manchester.

“Det er klart, det er svært at opfatte hvad der er sket for med over de sidste 5 måneder.
Hvis man vil analysere forløbet, så vil man blive vanvittig.
Jeg fortsætter bare uden at tænke på det,” fortæller Tim Howard, som inden han kom til Premier League var blevet spottet af Uniteds målmandstræner, Tony Coton.

“Da jeg hørte at Manchester United var interesseret, så forhørte jeg mig hos Kasey Keller og han fortalte mig “At stå på mål er at stå på mål”.
Det er det hele med fodbold globelt. Der er forskellige taktikker i spillet, som er forskelligt fra land til land, men en målmand bliver nødt til at holde bolden ude af nettet, hvorend han spiller.”

“Det har været let at falde til i den britiske kultur og livet uden for banen, fordi det er så tæt på det i USA.
Drengene her har været gode for mig og jeg har et smil på mit ansigt hver dag jeg tager på arbejde,” afslutter Tim Howard, som fik debut for United på sin gamle hjemmebane i New Jersey på Uniteds USA-tour.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Manchester United færdiggør Dong-handel i denne uge

Næste artikel

Fergie: Rio vil spille uanset hvad

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share