Howard: Forsvarspillerne har været gode i denne sæson

Tim Howard, han kom og indtog med det samme pladsen i målet, og viste dermed den franske verdensmester Fabien Barthez helt ud af holdet, da Roy Carroll også har spillet godt.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Carroll har dog ikke ikke fået den helt store spilletid, udover en kamp i Carling Cuppen mod Leeds. Den kamp vandt Manchester United 3-2 efter forlænget spilletid.

Howard har også gjort det godt i den tid, han har været i Manchester United, og han har indtil videre holdt buret rent i 10 kampe, og har dermed lavet 10 clean sheets i denne sæson.

Tim Howard roser nu Manchester Uniteds forsvarsspillere for hans gode præstationer i denne sæson, og giver dem også æren for Manchester Uniteds flotte målstatistik.

“Holder har spillet meget godt. Forsvaret har været fantastisk. Der har været et par få svipsere, men vi er menneskelige, og vi laver fejl.”

“Jeg tror at en målmand spiller med for at samle småtingene op, men der har ikke været mange småting, så drengene bagerst har spillet meget godt,” sagde Tim Howard til MUTV

Tim Howard sagde også, at han er glad for at Manchester United skal på Amerika tour igen, og at han har kunnet mærke på sin familie og sine venner, at Manchester United er blevet mere kendt i Amerika.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tingene går strygende for Ronaldo

Næste artikel

Fanzhou snart United spiller

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share