Howard frygter VM kvalifikation

Tim Howard har gjort en kanon entré på Old Trafford, hvor han med det samme sparkede Fabien Barthed ud af førsteholdstruppen og nu er en af Premier Leagues bedste målmænd.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men amerikaneren frygter problemer, når USA til januar skal spille kvalifikationskamp til VM i år 2006, og Manchester United samtidig skal spille både Premier League og Liga cup kampe.

Således frygter Howard, at Sir Alex Ferguson og landstræneren, Bruce Arene, kan komme i vanskeligheder, når de skal blive enige om at dele den amerikanske målmand.
Hvis Bruce Arene vælger at udtage Howard til kampen, så vil han misse kampen mod Wolves i Premier League og en mulig ligacup semifinale.
Derfor går Howard nu langsigtet og har allerede nu bedt klubmanageren og æandstræneren at finde en løsning på dette problem.

“Den mulige kamp er en bekymring og jeg vil foretrække at overlade det til Sir Alex og Bruce.
Du vil altid gerne spille for dit land, men også for din klub,” fortæller Tim Howard til Sky Sports.

Tim Howard ventes at blive førstemålmand for amerikanerne efter hans flotte efterår, og efter hans præstation under sommerens Confederations Cup.

Han skal dog i kamp med Kasey Keller og Brad Friedel om den plads.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Chadwick nyder livet i Burnley

Næste artikel

Silvestre is a true red devil

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share