Howard ser frem til Juventus-kampen

I nat spiller Manchester United sin 3. kamp ud af 4 på sin U.S.A. Tour. Det er denne gang mod de italienske mestre, som gjorde det godt sidste sæson. De kom da også i Champions League Finalen mod AC Milan, som også er spiller i den italienske Seria A.

Aftenens kamp bliver Manchester Uniteds nyindkøbte amerikanske målmand Tim Howards debut. Mange ser frem til hans debut, for at se hans niveau, og om han virkelig er en trussel til den tidligere franske verdensmester, Fabian Barthez. Fabian Barthez som mange mener får et alvorligt problem, hvis unge Tim Howard får en god start på sin Manchester United karriere.

Tim Howard udtaler sig således om, hvordan hans debut kamp kan udfalde sig:

“Hvis jeg spiller godt, er det bare for fedt; hvis jeg spiller dårligt, har jeg stadig lang vej endnu. sagde Howard efter Manchester Uniteds træning, onsdag.

“Du kan ikke ligge så meget i det.”

“Hvis jeg har en dårlig kamp, må jeg bare vende tilbage, og det vil blive endnu et stykke i en lang kamp.”

Tim Howard mener også, at han har taget et et stort hop opad i niveau efter han har skiftet til verdenskendte Manchester United. Derfor mener han, at han måske først skal vende sig til og lære den engelske fodboldstil, inden han rigtig kan komme igang.

Sir Alex Ferguson der er manager for Manchester United, har, som det tidligere er nævnt her på OldTrafford.dk, udtalt sig om Tim Howard, og hans første par dage i Manchester Uniteds trup. Ferguson som har haft sin bror til at følge Tim Howard det sidst halve år, før Manchester United endelig besluttede sig for at købe den 24-årige amerikanske målmand fra MetroStars, hvor han havde spillet de sidste 6 år.

“Han har gjort det meget godt,” sagde Ferguson til North Jersey Media Group, og fortsatte.

“Han er faldet nemt og godt til.”

Lad os håbe Sir Alex Ferguson taler sandt, at det er rigtig at Howard er faldet godt til.

Mon Tim Howard bliver Manchester Uniteds nye første målmand? Giv din mening på OldTrafford.dk”s forum.

Forrige artikel

TV2 og Canal Plus håber stadig

Næste artikel

Nistelrooy vil ikke samlignes med Van Basten

ANNONCE