Howard ser frem til Juventus-kampen

I nat spiller Manchester United sin 3. kamp ud af 4 på sin U.S.A. Tour. Det er denne gang mod de italienske mestre, som gjorde det godt sidste sæson. De kom da også i Champions League Finalen mod AC Milan, som også er spiller i den italienske Seria A.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Aftenens kamp bliver Manchester Uniteds nyindkøbte amerikanske målmand Tim Howards debut. Mange ser frem til hans debut, for at se hans niveau, og om han virkelig er en trussel til den tidligere franske verdensmester, Fabian Barthez. Fabian Barthez som mange mener får et alvorligt problem, hvis unge Tim Howard får en god start på sin Manchester United karriere.

Tim Howard udtaler sig således om, hvordan hans debut kamp kan udfalde sig:

“Hvis jeg spiller godt, er det bare for fedt; hvis jeg spiller dårligt, har jeg stadig lang vej endnu. sagde Howard efter Manchester Uniteds træning, onsdag.

“Du kan ikke ligge så meget i det.”

“Hvis jeg har en dårlig kamp, må jeg bare vende tilbage, og det vil blive endnu et stykke i en lang kamp.”

Tim Howard mener også, at han har taget et et stort hop opad i niveau efter han har skiftet til verdenskendte Manchester United. Derfor mener han, at han måske først skal vende sig til og lære den engelske fodboldstil, inden han rigtig kan komme igang.

Sir Alex Ferguson der er manager for Manchester United, har, som det tidligere er nævnt her på OldTrafford.dk, udtalt sig om Tim Howard, og hans første par dage i Manchester Uniteds trup. Ferguson som har haft sin bror til at følge Tim Howard det sidst halve år, før Manchester United endelig besluttede sig for at købe den 24-årige amerikanske målmand fra MetroStars, hvor han havde spillet de sidste 6 år.

“Han har gjort det meget godt,” sagde Ferguson til North Jersey Media Group, og fortsatte.

“Han er faldet nemt og godt til.”

Lad os håbe Sir Alex Ferguson taler sandt, at det er rigtig at Howard er faldet godt til.

Mon Tim Howard bliver Manchester Uniteds nye første målmand? Giv din mening på OldTrafford.dk”s forum.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

TV2 og Canal Plus håber stadig

Næste artikel

Nistelrooy vil ikke samlignes med Van Basten

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share