Howard starter inde

Sir Alex Ferguson lader sig ellers ikke så tit påvirke af medierne eller supporterne når det angår valg af spillere. Men når United om små to timer løber…

Sir Alex Ferguson lader sig ellers ikke så tit påvirke af medierne eller supporterne når det angår valg af spillere.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men når United om små to timer løber ud på banen for at møde Celtic, så vil Tim Howard være iblandt de 11 hos United og det skyldtes publikum.

Manchester United fik nemlig utrolig stor kritik efter den første kamp imod Bayern München, hvor Sir Alex stillede med et meget ungt og urutineret hold.
Godt nok var der en amerikaner på holdet(Jon Spector), men amerikanerne ville se stjernerne.
Flere af tilskuerne har betalt op imod 800 kr. for kampbilletten, så derfor er det forståeligt, at de gerne vil se de store stjerner.
Samtidig bruger United jo turen til at skabe en større fanbase i USA, og ved at spille med reserver, så vil det næppe lykkkedes.

Og efter United blev pevet ud af Soldier Field i søndags har Ferguson nu taget konsekvensen og agter at spille med flere stjerner i de to kommende kampe.

“Ovenpå det store pres vil jeg lade Tim Howard spille istedet for Ricardo indtil Vodefone-turneringen.
Jeg syntes det er vigtig, at vi viser at vi ikke tager dette så useriøst, hvilket mange mennesker tror. Men de kender desværre ikke forholdene. Jeg ville elske at spille med alle mine bedste spillere herovre, som jeg gjorde sidste år, så derfor vil jeg prøve at stille med den stærkest mulige opstilling,” udtaler Ferguson til Independent.

Dermed vil vi ikke få Ricardo at se på USA-touren.
Liam Miller er forøvrigt heller ikke med i truppen derovre grundet en skade. United skal ellers møde hans tidligere klub om ganske få timer.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Kampen sendes på Viasat Sport 2

Næste artikel

Dato for de nye numre

ANNONCE