Hughes: Kun United kan nå Chelsea

Arsenal har allerede tabt to gange og en kamp mod forstærke West Ham på Upton Park er næste opgave. Det kan blive til Gunners-nederlag nummer tre, og at…

Arsenal har allerede tabt to gange og en kamp mod forstærke West Ham på Upton Park er næste opgave. Det kan blive til Gunners-nederlag nummer tre, og at bedømme udfra de seneste års mestre melder det Wenger & co. tidligt ud af kampen.

Og så er der ifølge Hughes kun et enkelt hold tilbage, som Chelsea bør frygte i deres foreløbigt pletfrie forsøg på at genvinde mesterskabet. De hedder Manchester United. Sparky begrunder sin optimisme på sin tidligere klubs vegne med Uniteds gode sæsonstart.

“Sidste år var en engangsforestilling for Manchester United. Jeg føler, de nu for alvor kan komme tæt på Chelsea og jeg regner med, de er de eneste, der har en chance for at forhindre Chelsea i at tage mesterskabet.”

“United er kommet hurtigere op i gear end sidste år, og jeg tror de har indset, man ikke kan lade Chelsea få et for stort forspring, for de lader simpelthen ikke modstanderne score mod dem, så det er svært at hente dem, hvis man først falder bagud,” udtaler Blackburn-manageren, der dog er bekymret over, at Chelsea uanset modstander synes at vinde hver gang.

Forrige artikel

Ji Sung Park skal score i dag

Næste artikel

United trak League Two-mandskab

ANNONCE