Madrid-præsident: Glem alt om Bale!

Real Madrids præsident, Florentino Perez, er klar i mæglet over for engelske klubber, som måtte håbe på at kunne lande Gareth Bale til sommer. Ikke til salg, lyder beskeden.

Siden skiftet forrige sommer til, har der på rygtebørsen kørt flere historier om, at Gareth Bale snart skulle være fortid i Real Madrid. Således skulle en række engelske klubber, heriblandt Manchester United, stå klar i kulissen.

Angiveligt skulle grunden være, at det halter med forholdet til Balon d’or-vinderen, Cristiano Ronaldo. Rygter, som for nyligt fik nyt liv, da den tidligere United-spiller valgte ikke at fejre et mål fra waliseren.

Men Florentino Perez slår nu fast med syvtommersøm, at det aldrig kan komme på tale, at klubben vil lytte til bud på Bale. Sammen med Ronaldo er han klubbens vigtigste spiller, bebuder præsidenten ifølge den Madrid-baserede avis Marca.

– Vi kommer aldrig til at lytte til bud på Bale. Han er nøglen til klubbens fremtid, præcis ligesom jeg ikke ser en fremtid uden Cristiano Ronaldo. 

Siden Bale ankom til Real Madrid for en verdensrekord-transfersum på 100 mio. euro, er det blevet til 38 mål i 83 kampe for “Los Blancos”. 

Den 25-årige waliser har kontraktudløb i 2018.

Forrige artikel

Hummels usikker på Dortmund-fremtid

Næste artikel

Mata: April bliver meget spændende

ANNONCE