I går satte Manchester United en meget kedelig rekord

Manchester United har aldrig tabt så mange fodboldkampe, som man har gjort i denne sæson. Og det er ikke usandsynligt, at holdet sætter flere negative rekorder.

Indeværende sæson er på vej til at blive et lavpunkt i Manchester Uniteds Premier League-historie på flere parametre. Og allerede i går satte holdet en meget trist rekord, da man tabte med 4-0 til Crystal Palace.

Manchester United har nu tabt 13 gange i denne Premier League-sæson. Det er første gang, siden Premier League blev oprettet i 1992, at de røde djævle er gået fra banen som tabere i så mange tilfælde.

Både i 13/14-sæsonen under David Moyes/Ryan Giggs og i 21/22-sæsonen under Ole Gunnar Solskjær/Ralf Rangnick tabte Manchester United 12 kampe i Premier League.

Med gårdagens store nederlag har Manchester United nu igen lukket flere mål, end man selv har scoret. Klubben har aldrig prøvet at afslutte en sæson med en negativ målscore.

Derudover er de røde djævle dumpet ned på en 8. plads i tabellen. Klubbens hidtige dårligste placering i Premier League er en 7. plads tilbage i 13/14-sæsonen.

Erik ten Hag og tropperne har tre kampe tilbage til at undgå disse kedelige rekorder. Modstanderne er Arsenal, Newcastle og Brighton.

 

Skriv et svar
Forrige artikel

Tirsdagens rygter

Næste artikel

Telegraph: Erik ten Hag bliver ikke fyret før FA Cup-finalen

ANNONCE