Lingard: Læser ikke længere kritikken på de sociale medier

Jesse Lingard talte for nyligt med UTD Podcast, Manchester Uniteds officielle podcast, hvori englænderen fortalte, at han ikke lytter til den kritik, som der er mod ham på de sociale medier.

Lingard har gennem sin United-karriere måtte lægge øre til en del kritik for sine præstationer og ageren på banen såvel som udenfor banen. Uniteds offensivsspiller deltog forleden i en udsendelse hos UTD Podcast, og her fortalte Lingard, at han ikke læser de ting, som folk skriver. 

– Der er en masse ting på sociale medier med folk som siger grimme ting. Du kan ikke drage dig selv ind i alt dette stof. 

– Jeg læser det ikke, og jeg læser ikke aviser. Det er derfor, det er hårdt for unge fodboldspillere at slå igennem. De er så tiltrukket af sociale medier, og hvad mennesker siger om dem. De ved faktisk ikke selv, hvor gode de er. For mit vedkommende læser jeg ikke noget online. 

LÆS OGSÅ: Blog: Hvad er der sket med Jesse Lingard? 

I podcasten indrømmer Lingard dog også, at han førhen gik op i, hvad der stod om ham på de sociale medier. Nu nyder han blot fodbolden fuldt ud. 

– Da jeg først kom op på førsteholdet, startede jeg med at læse de her ting. Nu læser jeg det ikke – selv ikke hvis det går godt. 

– En person kan hade dig, og en anden kan elske dig. Sådan er livet. Du er nødt til at leve med det. Vi spiller foran 75.000 mennesker hver eneste uge. 

– Jeg elsker fodbold. Jeg elsker at træne, og jeg elsker at spille. Jeg elsker fansene og stadionerne. Jeg elsker alt ved fodbold.

26-årige Lingard har i løbet af sin United-karriere spillet 183 førsteholdskampe. Han fik debut i 2014, og har sidenhen scoret 29 mål i den røde trøje. 

United skal torsdag en tur til Kazakhstan for at spille mod FC Astana i Europa League. Her stiller United med en trup, hvoraf 10 spillere endnu ikke har fået førsteholdsdebut. Lingard er dog en af få førsteholdsspillere, som også er udtaget til kampen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

I kemoterapi for et år siden: 19-årige Taylor i Uniteds EL-trup

Næste artikel

Podcast: Optakt til Villa

ANNONCE