Ighalo lægger ikke skjul på ønsket om at blive i Manchester

Lige så hurtigt og pludseligt som 30-årige Odion Ighalos drøm om at spille for United gik i opfyldelse, lige så brat endte den på grund af corona. Nu håber nigerianeren på, at lejeaftalen bliver permanent.

Håber du på at blive, når din kontrakt udløber til juni? 

Svaret på spørgsmålet kom lige så promte, som et par af de fire mål, Odion Ighalo har sparket i kassen iført den røde United-trøje.

– Selvfølgelig. 

I en Q&A på sin egen Twitter-profil svarede den nigerianske landsholdsspiller på spørgsmål fra fans forleden, og han lagde ikke skjul på kærligheden for Manchester United: 

Hvad elsker du ved Manchester United? 

– Alting, svarede han. 

Hvordan var det at spille din første kamp for United på en skala fra 1 til “det føles som at røre ved gud”? 

– Det kan slet ikke beskrives, svarede Ighalo, som også erklærede, at målet mod LASK Linz var hans yndlingsmål i hele karrieren, og at minutterne i Manchester-derbyet var den største oplevelse. 

Angriberen, som har scoret lige så mange mål for United som Radmael Falcao gjorde på en hel sæson, er formelt bundet til kinesiske Shanghai Shenhua. Ifølge rygtebasen er de klar på at forgylde Ighalo, hvis han vender tilbage til Kina og tilbøde ham en løn, som er mange gange større end den, han kan få i United. 

Men at dømme ud fra mandens egne ord, er den livslange Manchester United-fan altså stadig interesseret i fortsat at kunne kalde Ole Gunnar Solskjær for sin chef. 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blog: Sjældent har påsken været så vedkommende

Næste artikel

Shaw: Hellere annullere sæsonen end at spille uden fans

Relaterede artikler
Total
0
Share