Shaw: Hellere annullere sæsonen end at spille uden fans

Luke Shaw håber at sæsonen kan genoptages og spilles færdig. Men hvis ikke det kan lade sig gøre mener han sæsonen bør blive annulleret.

Fodboldverdenen har fortsat ikke fundet nogle endegyldige løsninger på hvad man stiller op med den nuværende sæsons afslutning.

De britiske fodboldmyndigheders plan om at genoptage fodboldkampe i starten af maj er nu lagt på is, og det forbliver uklart hvornår det vil være forsvarligt at arrangere en professionel fodboldkamp, med eller uden fans.

Mens sæsonen står på hæld deltager mange fodboldspillere i FIFA 20 turneringer der livestreames af tusindvis af mennesker.

Luke Shaw deltog senest i Unicefs velgørenhedsturnering Combat Corona sammen med blandt andre Gareth Bale, Paulo Dybala,  Dominic-Calvert Lewin og Jordan Pickford.

Til dette event udtalte Shaw sig om hvad han mener bør gøres i tilfælde af at sæsonen ikke kan spilles færdig:

– Skrot sæsonen. Skrot den og start forfra. Det bliver nødt til at være sådan. Hvis vi ikke kan spille sæsonen færdig må resultaterne annulleres.

Nogle Premier League klubber har foreslået at spille de resterende kampe uden tilskuere, men den løsning er Shaw ikke tilhænger af:

– Fans er så vigtige. Det indser man endnu mere nu. Sporten er til for fans. Hvis du ikke har fans du kan spille foran, så føles det bare ikke rigtigt. På kampdage er fansene fantastiske og hjælper os meget som hold. OM det er ude eller hjemme er vores fans altid fantastiske, og jeg føler de altid bør være der med os.

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ighalo lægger ikke skjul på ønsket om at blive i Manchester

Næste artikel

O'Shea roser Solskjær: Er ikke overrasket over hans succes

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share