Ighalo vil gerne afslutte sæsonen med United

Odion Ighalo håber på, at han kan få lov at afslutte sæsonen med Manchester United på trods af, at hans kontrakt udløber med klubben i udgangen af denne måned. Det udtrykker han overfor BBC Sport.

I England håber man, at Premier League kan genoptages fra næste måned af.

Flere spillerkontrakter står dog til at udløbe allerede d. 31. maj og derfor hersker der nu tvivl om, hvad der skal ske med de spillere, der snart vil stå uden kontrakt.

En af de spillere, hvis kontrakt står til at udløbe d. 31. maj, er Manchester Uniteds Odion Ighalo, der er udlånt fra kinesiske Shanghai Shenhua.

I Kina forbereder man sig også på at genoptage fodbolden og derfor risikerer nigerianske Ighalo at skulle tilbage til Shanghai, hvis ikke hans lejekontrakt bliver forlænget.

Ighalo selv håber dog, at han kan få lov at spille sæsonen færdig med Manchester United.

– Jeg vil gerne afslutte sæsonen, hvis det bliver muligt, udtaler nigerianeren til BBC Sport.  

Den 30-årige angriber ærgrer sig over, at sæsonen blev suspenderet på et tidspunkt, hvor både han selv og holdet var godt kørende.

– Jeg var i god form og var begyndt at score mål, men så stoppede sæsonen og har nu været (suspenderet, red.) i over en måned. 

– Holdet havde (også, red.) et godt momentum før pandemien startede. 

Ifølge BBC Sport er Manchester United interesserede i at forlænge samarbejdet med angriberen, der er noteret for fire mål i otte kampe for de røde djævle.

For Ighalo selv fylder savnet til fodbolden dog mere end hans kontraktsituation.

– Klubben, jeg og alle andre fodboldspillere går i øjeblikket igennem en svær tid, da vi ikke kan gøre det, vi elsker og er bedst til. Det er dét, der fylder vores tanker i øjeblikket. Først må vi færdiggøre sæsonen, før at vi begynder at tænke på kontrakter. 

– Jeg ønsker bare, at alle har det trygt og godt, og så må vi se, hvad fremtiden byder på. 

I Uniteds sidste kamp, før pandemien ramte Fodboldeuropa, var Odion Ighalo manden bag det første mål 5-0-sejren over østrigske LASK i Europa League.

Premier League-klubberne mødes igen mandag for at diskutere en genoptagelse af sæsonen. Imellemtiden håber man i Kina på, at den nye sæson kan skydes i gang i slutningen af juni. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær glæder sig til Pogba-Bruno partnerskab

Næste artikel

Blades håber på fornuft fra Uniteds side

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share