Blades håber på fornuft fra Uniteds side

Sheffield United kan kæmpe med Manchester United om de sidste Champions League-pladser, så hvordan agerer United når 1. juli nærmer sig om målmand Dean Hendersons lejeaftale slutter?

Mens Premier Leagues genopstart fortsat ikke er helt afklaret endnu, så tyder alt på at en genstart vil føre den nuværende sæson et godt ind i sommerperioden og overskride den vigtige skilledato 1. juli, som et hav af aftaler er bundet op på.

En af de aftaler er Sheffield Uniteds lån af Manchester United-målmanden Dean Henderson.

Den unge målmand har vist sig at være en yderst vigtig mand for The Blades, som lige nu ligger på en 7. plads i Premier League. Bare 2 point efter Manchester United, som har spillet en kamp yderligere.

Der kan altså derfor blive tale om en noget taktisk situation, hvis Dean Henderson enten kan eller skal vende tilbage til Manchester United den 1. juli, hvis ligaen fortsat er i gang.

Sheffield Uniteds manager Chris Wilder håber dog at Manchester United vil lade moralen sejre.

 Det ville være moralsk fornuftigt at lsde ham spille de sidste ti kampe af sæsonen for Sheffield United. Selvom vi ved at det både af juridiske og taktiske grunde kan være muligt for United at hive ham tilbage, siger Wilder ifølge Evening Standard.

Mens aftalen er bygget op med deadline i datoen 1. juli, så har der været spekulationer om hvorvidt FIFA vil lade disse aftaler løber sæsonen ud, hvis dette skulle overskride datoen. 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Ighalo vil gerne afslutte sæsonen med United

Næste artikel

Sky: United skal kæmpe for Ighalo

ANNONCE