IMUSA inviterer bombemænd til kamp

Det sker som et tegn på solidatitet fra den uafhængige supportergruppe. IMUSA(Independent Manchester United Supporters Association) har således inviteret…

Det sker som et tegn på solidatitet fra den uafhængige supportergruppe.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

IMUSA(Independent Manchester United Supporters Association) har således inviteret Rebaz Ali og Shadman Sophi ind til kampen som deres gæster, efter de begge blev løsladt forleden, da det viste sig, at de ikke havde planer om nogen terroraktion.

På grund af de begge havde en masse Manchester United merchandise i deres hjem og en kampbillet til en kamp imod Liverpool, så blev historien hurtigt skabt i The Sun, som mente at de havde planer om at bombe Old Trafford under Uniteds kamp imod Liverpool.
En kamp som endte 0-1.

Efter de begge er løsladt, så er IMUSA nu trådt frem og støtter de to ligesindede fans, og det har udløst en kampbillet til dem begge.

“Vi inviterer dem til kampen imod som vores gæster, da vi gerne vil vise vores solidaritet med dem som ligesindede Manchester United fans.
Der var ingen beviser for, at de ville bombe Old Trafford. De var faktisk begge livsvarige United fans.
Selv da de boede i Kurdistan havde de United trøjer, fotos og plakater.
Det er derfor latterligt, at mene at der var noget mistænkeligt ved deres merchandise, da de blev anholdt,” udtaler IMUSAs sekretær, Andy Walsh idag.

23-årige Rebaz har allerede udtalt sig om sin anholdelse, og overvejer i øjeblikket at lægge sag an imod det engelske politi.
Han skulle desuden være en habil fodboldspiller, som spillede topfodbold i Irak, før han flygtede til England.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Optakt: Nistelrooy med alligevel

Næste artikel

Dagens holdopstillinger

ANNONCE