IMUSA og SU giver Coolmore et ultimatum

IMUSA og Shareholders United er nu gået sammen for, at give Coolmore-mafien den samme medicin, som de har forpestet Manchester United med de seneste par dage.

For nogle uger siden sendte de to irers fælles investeringsfirma, Cubic Expression, 99 spørgsmål til bestyrelsen på Old Trafford, hvor de satte spørgsmål til flere transfers.

Nu har SU og IMUSA forfattet tilsvarende 99 spørgsmål, hvor de bl.a. beder om klarhed i de to irers intentioner for klubben.

“United supporterne har selv 99 spørgsmål til Cubic. Somn de største aktionærer vil det være dem, som vil få mest ud af et takeover, og ligenu nyder de godt af udbyttet af deres aktier.
Manchester Uniteds værdi og den indtægt, som den tjener direkte fra dens loyale supporter.
Så vi har ret til, at vide hvem disse mennesker er, hvor de kommer fra og hvad de regner med, at få ud af denne “beskidte krig”.
Coolmore betyder stort stille sted, men vi kræver, at de stopper med deres tavshed og fortæller os præcis hvad de har gang i,” udtaler Shareholders Uniteds talsmand, Oliver Houston, i pressemeddelsen.

“Vi er blevet oversvømmet med en masse vigtig information, og mens Cubic betaler firmaer for denne information, så får de alt dette gratis.
Det formiddable netværk blandt United fans spænder over hele kloden og vi er blevet kontaktet af folk fra den finansielle, politiske, journalistiske og juridiske verden.
Der har også været United fans, som ligesom os, ikke bryder os om det der sker i klubben og har tilbudt os uvurdelig hjælp, lyder det endvidere i pressemeddelsen, som idag blev sendt ud i eftermiddags.

“Cubic har vel ikke forventet, at alt denne trafik kun gik en vej? De har ingen grund til, at føle sig forurettet, når søgelyset nu falder ned over dem.
Fra start af sagde vi, at vi ikke håbede på, at denne sag udviklede sig, for deres skyld og for klubben. Vores sag er nu på vej til Cubic og vi vil dele den indhold til andre relevante gruper. Vi håber, at de vil give os ærlige svar på hver enkelt af de 99 spørgsmål.
Vores klub er ikke uerfarne indenfor tragedier og turmult gennem de seneste par år, men som altid, we shall keep the red flag flying high,” afslutter Oliver Houston i pressemeddelsen.

Rolig dag på ridebanerne

Det blev en stille dag på de engelske ridebaner, da Coolmores heste var ude og ridde idag.
Igår trængte op til 30 United-fans ind og forsinkede et væddeløb i 10 minutter på Hereford banen.
Derfor var der øget sikkerhed ved dagens løb.

Men ingen fans var til stede….måske ikke så underligt, når United også spillede imod Everton.

Manchester United tog igår afstand fra disse demonstrationer i en pressemeddelse:

“Selvom bestyrelsen forstår supporternes frygt, så kan det ikke være muligt, at det skal ende med kriminelle handlinger eller forstyrrelser og vi vil råde vores fans til, at tage afstand fra disse aktioner, da de vil give klubben et dårligt ry,” lød det fra Uniteds talsmand.

Forrige artikel

Referat: Nistelrooy stod for forløsningen i drama

Næste artikel

Ferdinand på besøg i Danmark

ANNONCE