Ince: United vil glemme Becks når “Dinho” kommer

Den tidligere Manchester United spiller og nu Wolverhamton spiller, Paul Ince, har udtalt til The Sun, at Manchester Uniteds fans vil stoppe med at snakke om tabet af David Beckham når Ronaldinhos skifte fra PSG til Manchester United på £18,75 millioner, går i orden.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Hvis United underskriver med Ronaldinho, så tror jeg ikke at Becks vil blive savnet særlig meget på Old Trafford.”, siger den 35-årige tidligere engelske landsholsspiller.

Ince udtaler sig videre: ”Han er klar til at lave udskiftningen for David, og hvis jeg var Sir Alex Ferguson, betalte jeg hvad som helst der skulle til for at få fat i ham.”

Ronaldinho skulle være blevet tilbudt en 5-årig kontrakt på £60.000 om ugen efter skatter. Hans ejer, PSG, kan udbygge sin indkomst på et Ronaldinho salg, hvis Ronaldinho hjælper Manchester United til at blive engelske Premier League mestre i den kommende sæson.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nyt bud på Ronaldinho

Næste artikel

Joaquin klar til de afgørende forhandlinger

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share