Joaquin klar til de afgørende forhandlinger

Joaquin, 22-årig Betis højre midtbanespiller, kommer hjem fra ferie næste uge, og dermed skal han tage stilling til om at han vil forlænge sin kontrakt med Betis efter hårde udtalelser fra klubbens præsident, Manuel Ruiz de Lopera. Lopera udtalte efter at Joaquin afslog det første kontraktudspil at han ville udleje Joaquin til en russisk eller tyrkisk klub hele den kommende sæson.

Det har bragt gang i rygtebørsen, og Planet Football mener at et skifte til Manchester United er muligt, da Sir Alex Fergusons bror, Martin Ferguson, har haft sine øjne rettet mod spilleren i et stykke tid nu, og har fulgt et par af de kampe han spillet med i. Betis” præsident Lopera, mener dog at det bud på £17 millioner + angriberen Diego Forlan fra Manchester United er for småt, og derfor er han interesseret i et forhøjet bud på Joaquin.

Om Joaquin vil forlænge sin kontrakt med Betis eller søge nye hjemmebaner som fx Old Trafford, det er helt op til ham selv, men hans far og agent, Aurelio Sanchez, har udtalt, at han tror hans søn vil underskrive en ny kontrakt med Betis.

Forrige artikel

Ince: United vil glemme Becks når "Dinho" kommer

Næste artikel

Seba til Chelsea?

ANNONCE