Nyt bud på Ronaldinho

Der skulle eftersigende være budt £19 millioner for Ronaldinho fra Manchester Uniteds side. Det er et bud, som er £3 millioner højere end det sidste på £16 millioner. Det bud som blev afslået af PSG tidligere på ugen. £19 millioner aftalen skulle være bygget op således at det kun vil være muligt for PSG at få alle £19 millioner, hvis Manchester United og Ronaldinho klarer sig succesfuldt i den kommende sæson.
Med denne aftale skulle Ronaldinho selv få 25% af overgangssummen, som Manchester United skal betale for ham.

Kenyon til Sunday People

Vi har opfrisket vores bud på spillere, og er håbefulde på at kunne bringe det til en succesfuld konklusion indenfor de nærmeste dage

Der er nu et spørgsmål om at komme til enighed med PSG, men vi er håbefulde på, at det vil gå i orden hurtigst muligt

United alene i front

Manchester United skulle nu være de forreste i rækken i en eventuel Ronaldinho handel. Det er de efter hovedpersonen selv, har udtalt, at han brænder for et skifte til Old Trafford, og det har han sagt videre til sin agent og bror, Assis, som skal forhandle med PSG og Manchester United.

Barcelona udtaler også, at de ikke kan hamle op med Uniteds bud på Ronaldinho, og de vil heller ikke kunne hamle op med den 23-årige brasilianers personlige krav med henhold til løn og ønsker. Så nu skulle Premier League rivalen, Chelsea, være den eneste reelle modstander i kapløbet om Ronaldinho.

Forrige artikel

Tim Howard skal endeligt til United

Næste artikel

Ince: United vil glemme Becks når "Dinho" kommer

ANNONCE