– Indstillingen skal blive bedre

Jose Mourinho minder fansene om ikke at tage for let den gode stime. Han efterlyser således mere intensitet til søndagens opgør mod Liverpool, efter holdet i dag sejrede 2-0 over Hull City i ligacuppen.

Jose Mourinho kunne i dag se sit hold vinde 2-0 over Hull City i semifinalen af ligacuppen. Selvom manageren er tilfreds med sejren, mener han dog, at spillere, stab og fans bør være mere veloplagte, når Liverpool gæster Old Trafford på søndag.

– Det er vigtigt, men det er ikke nok til at kunne sige, at vi er sikret en tur til Wembley. Det giver os dog en lillesmule rum, så jeg vil mene, at det var vigtigt, siger Mourinho på aftenens pressekonference, og langer samtidig ud efter spilleres såvel som fans mentalitet undervejs i opgøret.

Nødt til at forbedre os

I hvert fald mener portugiseren, at folk i og omkring klubben måske tog for let på aftenens sejr. Derfor mener han, at der skal ske en ændring i indstilling hos alle parter, inden de søndag tager imod ærkerivalerne Liverpool.

– Måske jeg ikke gjorde mit job godt nok i forhold til at forberede spillerne til kampen; måske jeg burde have bragt mere spænding ind i mine forberedelser.

– Men spillerne er nødt til at forbedre sig. Jeg er nødt til at forbedre mig. Og jeg er ked af at sige det, men jeg synes også fansene er nødt til at forbedre sig, før den store kamp på søndag.

– I dag var vores præstation nok til at vinde, men vi er alle nødt til at forbedre os til på søndag.

– Vi har de mest fantastiske fans, især i perioder, hvor tingene går imod os. Det er normalt at slappe en lille smule af, når det går godt. Men søndag er en speciel kamp. Derfor er min opfordring: kom ikke til teatret (på søndag, red.), men for at spille med, lyder Mourinhos opfordring til fansene forud for søndagens store opgør.

På trods af mageligheden undervejs i kampen kunne Jose Mourinho og co. alligevel notere sig niende sejr på rad her til aften. Det er ikke sket siden klubben vandt 11 i træk tilbage i februar 2009.

Skal den rekord tangeres, kræver det første og fremmest, at United kan vinde over ærkerivalerne Liverpool, som gæster Old Trafford søndag kl. 17:00 dansk tid.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Målscorer Mata: Bedre tempo i anden halvleg

Næste artikel

Mourinho sikker på Zlatan til søndag

Relaterede artikler
Total
0
Share