Ingen større ændringer på vej mod Southampton

Ole Gunnar Solskjær vil holde fast i det hold, der har præsteret flot over den seneste periode, når United møder Southampton på mandag.

Manchester United har stillet med nøjagtigt den samme startopstilling i de seneste fire Premier League-kampe, som alle er endt med tremålssejre. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Om vi kommer til at se den samme opstilling for femte gang må tiden vise, men ifølge Ole Gunnar Solskjær kan vi godt forvente, at der ikke bliver lavet nogen større ændringer i hvert fald. Det fortalte han på dagens pressemøde forud for Southampton-kampen på mandag.

– Der er mange ting, man skal tage højde for, når man står i spidsen for et hold. Og der er selvfølgelig en hel trup. Vi har spillere, der gerne vil spille, men vi har også spillere, der er i en god rytme og bliver ved med at spille godt, sagde han.

– Så der er mange beslutninger, der skal tages, men spillerne gør det lettere ved at spille godt og ved at passe på dem selv. Så hvis vi ikke får for mange skader, så er der ingen grund til at skifte ret meget ud, når vi præsterer godt.

Manageren blev også spurgt ind til den kommende modstander, som han har respekt for, og som har været på noget af en rutsjebanetur i denne sæson.

– Jeg har stor respekt for den måde, de har vendt det hele rundt. De har en slags tysk, aggressiv rock-and-roll fodboldstil. Det er direkte og med høj energi. Det er hårdt arbejde, men det er svært at spille imod, sagde han.

Man skal være i enormt god form, hvis man skal komme på Southampton-holdet, mener Solskjær.

– Du skal kunne løbe 10, 11 eller 12 kilometer. Du skal kunne sprinte. Vi har set nogle af deres kampe, og jeg nyder virkelig at se dem, for det er underholdende, og det er med høj energi hele tiden, sagde han.

Southampton-Manchester United fløjtes i gang mandag klokken 21.00

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Solskjær: Vi skal passe på Greenwood - senere

Næste artikel

OT.dk transferoverblik: Sådan er status forud for transfervinduets åbning

ANNONCE