Solskjær: Vi skal passe på Greenwood – senere

De store mængder spilletid, Mason Greenwood får i øjeblikket, kommer ikke til at have negative konsekvenser for angriberen, mener Ole Gunnar Solskjær.

Mason Greenwood har været en stor del af den succesfulde periode, Manchester United er midt i, hvor han har bidraget med fire mål i de seneste tre kampe. 

Det er de færreste 18-årige, der får så meget spilletid, som angriberen gør for i øjeblikket, men det betyder ikke, at han kommer til at lide overlast, mener manager Ole Gunnar Solskjær. I hvert fald ikke endnu.

– Han har så meget energi, han har ingen frygt og vil bare spille fodbold. Hvis vi holdt en fridag, ville han sikkert bare gå ud og spille fodbold med sine venner, siger Solskjær ifølge Sky Sports.

– Jeg er ikke bekymret for Mason i denne sæson. Vi skal selvfølgelige passe på ham over hans karriere.

Greenwood står noteret for ni scoringer i Premier League, og han har høstet roser fra mange sider – og den unge spillers manager stiller sig gerne med i koret.

– Han er en fantastisk dreng at arbejde med, og han elsker bare at spille. Han får belønningen for sit hårde arbejde nu, siger Ole Gunnar Solskjær. 

Næste gang, Greenwood og holdkammeraterne skal vise sig frem, er mandag aften, hvor Southampton er modstanderen. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fernandes' mål kåret til månedens bedste

Næste artikel

Ingen større ændringer på vej mod Southampton

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share