Ingen travlhed og alarm i Everton

Uniteds udlejede amerikaner leverede en fantastisk præstation, da Arsenal lørdag kun fik passeret ham en enkelt gang og måtte nøjes med 1-1 hjemme på…

Uniteds udlejede amerikaner leverede en fantastisk præstation, da Arsenal lørdag kun fik passeret ham en enkelt gang og måtte nøjes med 1-1 hjemme på Emirates mod Everton.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Flere flotte præstationer i The Toffees´ bur har igen fået Howard på læberne hos det engelske fodboldfolk, men på Old Trafford er han i overskud med tilgangen af Tomasz Kuszczak og med Ben Fosters imponerende spil i Watford.

Derfor må Evertons chancer for at få overtalt United til at løse Howard fra sin kontrakt løbende til 2009 for en vis sum penge, betegnes som gode. Men manager David Moyes har ikke travlt med at få sin nye etter på en permanent kontrakt. Der er ikke taget stilling til noget endnu, lyder det fra skotten på Evertons hjemmeside.

” Vi har ham indtil videre for resten af sæsonen. Vi har naturligvis været stærkt tilfreds med hans pærstationer så langt, ligesom vi har været det med defensiven generelt, men så langt som til at diskutere muligheden for et køb er vi endnu ikke kommet,” siger Moyes.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Neville-skade bekymrer Ferguson

Næste artikel

3 United-fans anholdt

ANNONCE