Neville-skade bekymrer Ferguson

Fergie erkendte på tirsdagens pressemøde forud for kampen i Parken, at Gary Nevilles konstante problemer med læggen efterhånden er grund til stor…

Fergie erkendte på tirsdagens pressemøde forud for kampen i Parken, at Gary Nevilles konstante problemer med læggen efterhånden er grund til stor bekymring.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Neville har skiftevis været inde og ude af United-holdet i denne sæson, og det har hver gang været læggen, der har drillet. Problemet opstod under VM-slutrunden, og i øjeblikket har United svært ved at få bugt med det. Derfor har man valgt at lade Neville misse flyet til København.

“Nevilles skade er svær at få styr på. Han kunne have spillet, men jeg tror, at der er for kort hvile mellem kampen i lørdags og så kampen her, så vi besluttede os for at lade ham blive og træne videre i Manchester.”

“Hvis skaden fortsætter med at irritere i tide og utide, så har vi for alvor et problem, så vi prøver at kurere den før det bliver endnu værre. Han skal ikke spille den ene kamp og så sidde over den næste. Det forøger bare chancen for at få andre skader,” siger Ferguson.

Forrige artikel

Carrick: Jeg bliver bedre

Næste artikel

Ingen travlhed og alarm i Everton

ANNONCE