Irwin: Jeg har undskyldt

Den irske United-legende, som var en af de mest stabile spillere hos United op igennem 90″erne, erklærede i går sin uskyld i de seneste dages…

Den irske United-legende, som var en af de mest stabile spillere hos United op igennem 90″erne, erklærede i går sin uskyld i de seneste dages spekulationer, om at det irske fodboldforbund FAI ønsker Sir Alex Ferguson som landstræner.

Rigtig nok så kommenterede Denis Irwin landstrænerjobbet, men det var i en helt anden henseende og ireren fastslog i går aftes, at han blev fejlciteret og har ovenikøbet undskyldt dette over for sin tidligere chef:

“Jeg har undskyldt over for Sir Alex. Jeg var ked af at læse citaterne, da det var noget vrøvl.
Alle, som kender mig, ved, at jeg ingen interesse har på den politiske side af fodbolden,” fastslog Irwin over for MUTV.

“Jeg sagde i artiklen, at han var under kontrakt. Journalisten lagde to og to sammen og fik 5. Alt, hvad jeg sagde, var, at en ny landstræner skulle være en med samme erfaring i jobbet som Martin O”Neill eller Alex Ferguson,” siger Irwin.

Desuden slog han sin støtte fast til den nuværende irske landstræner Brian Kerr under interviewet

Kerr, var manden, der fik Roy Keane til at genoptage sin landsholdskarriere, indtil den sluttede endeligt forleden.

Men dette var ikke godt nok til at beholde jobbet som landstræner, da det irske fodbold forbund FAI igår besluttede sig for ikke at forny hans kotrakt.

Forrige artikel

O"Shea: Ny kontrakt ingen garanti

Næste artikel

Ronaldo anholdt

ANNONCE