Jagten på Tevez intensiveres

Carlos Tevez er en meget lukrativ herre i øjeblikket, og som Manchester United tøver med at finde de fornødne millioner op af gemmerne, tilstøder der…

Carlos Tevez er en meget lukrativ herre i øjeblikket, og som Manchester United tøver med at finde de fornødne millioner op af gemmerne, tilstøder der flere og flere klubber som står klar til at lokke argentineren deres vej.

Rygterne berettede for dage tilbage om allerede bekræftede og accepterede beløb fra Manchester City og Liverpool på £25 millioner. Real Madrid og to unavngivne klubber, hvoraf den ene regnes for at være Chelsea, har tilmed lagt dette bud, skal man tro The Times. Carlos Tevez har dog mere eller mindre selv slået fast, at han ønsker at blive i Premier League.

The Sun mener derimod, at der skal betales et millionbeløb tilsvarende det rygnummer Carlos Tevez har repræsenteret i denne sæson – nemlig hele £32 millioner, hvis den ivrige angriber skal tilknyttes. Dette beløb har Manchester City tilsyneladende hostet op med, og avisen mener, at det er den vej Tevez tager, hvis ikke David Gill senere i dag kan overtale ham til at blive, og blive enig med Kia Joorabchian om en transfersum.

The Daily Star mener, at Manchester United har fremlagt et bud på £32 millioner. Det er derimod hovedpersonen selv der er begyndt at fundere over, om det nu er det rigtige for ham at blive hos De Røde Djævle.

David Gill lovede for få uger siden, at hele Tevez-sagaen vil blive afsluttet i starten af juni, hvorfor vi inden længe kan se frem til, at få handelen afgjort.

Forrige artikel

Doktor Ferguson

Næste artikel

Nani: Jeg bliver

ANNONCE