Januzaj: Føler pres over nummer 11

Ryan Giggs’ trøjenummer blev overtaget af Adnan Januzaj, og det er en stor ære, men den unge belgier føler alligevel presset over at efterfølge United-legenden.

I maj gik Manchester Uniteds mest vindende spiller gennem tiderne på pension, og derfor blev nummer 11 ledigt for første gang i to årtier. Ryan Giggs’ efterfølger med de to et-taller på ryggen er Adnan Januzaj, der føler sig beæret, men også godt kan mærke presset.

– Det er en stor ære for mig og min familie, og jeg var meget glad for at få nummeret. Selvfølgelig mærker man presset, fordi han var en legende foran mig. Han havde det i over 20 år, så jeg er rigtig glad, sagde den 19-årige kantspiller ifølge Daily Express efter kampen mod Swansea. 

Han kom på banen som højre wingback i stedet for en skadet Jesse Lingard og kørte i perioder rundt med gæsternes venstre forsvarsside. Det var dog ikke nok til sejr, men det bekymrer ikke Januzaj. Der mangler 37 kampe, og han ser fremad.

– Bagefter var han (Van Gaal, red.) ærlig, men det er kun den første kamp. Vi skal i gang med at vinde nogle kampe. Det var meget skuffende, vi skabte nogle chancer, men vi scorede ikke. Det er kun den første kamp i sæsonen, så det er ingenting. Nu bevæger vi os videre mod den næste.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Stort interview med David Moyes

Næste artikel

Så fik Cristiano Ronaldo is

ANNONCE